free web maker

Online
Tevékenység-nyilvántartó
rendszer

Saját fejlesztésű webes nyilvántartó rendszer, melynek elsődleges célja egy cégben dolgozó kollégák által elvégzett tevékenységek rögzítése, strukturált nyilvántartása, a tevékenységek visszakeresése. Beleértve az értékesítési, ajánlatadási, szerződéskötési, pénz- és / vagy árumozgással járó munkafolyamatokat.

Segítségével könnyen lekérdezhetővé válik a dolgozók teljesítménye, akár egy vagy több üzletre, akár a dolgozó személyére vetítve. Célértékek meghatározásával kvótázható a teljesítmény. A cég vezetőinek hatékony információt szolgáltat.

A készletkezeléssel együtt használva, percre pontos információt kaphatunk az üzlet(ek) raktárkészleteiről, elősegítve ezzel a hatékonyabb értékesítést.

A készletkezelőben természetesen megtalálható minden olyan funkció, ami egy kereskedelmi cégben általában felmerül, cikktörzs, árak, darabszámok, leltár, bevételezés, szállítólevél ...stb.

Kezeli a pénztárakat, üzletenként vagy dolgozónként, ezzel biztosítva a dolgozók pontos elszámoltatást.

A fejlesztés során ügyeltünk a végfelhasználók igényeire, lehetőség szerint minél egyszerűbb adatbeviteli felületet biztosítva számukra.

A rendszerben található modulok, funkciók a teljesség igénye nélkül:

  • Tevékenységek, értékesítések rögzítése, lekérdezése, módosítása
  • Áru- / Készletkezelés
  • Pénztárak kezelése, bevételek, kiadások, üzletenként, dolgozónként
  • Számlázó rendszer
  • Ügyfélkezelő modul, ügyféltörzs, lekérdezések ügyfelenként, ügyfélcsoportok kezelése, csoportos hírlevél küldés
  • Beosztás tervezés
  • Akciók, értékesítési versenyek, dolgozói kvóták kezelése
  • Dokumentumok nyilvántartása

A rendszer használatához nem kell minden funkciót beüzemelni csak azokat, amelyekre szüksége van, természetesen fizetni is csak a használt funkciók után kell.
A fejlesztés és üzemeltetés költségeit mi fizetjük. 
A nyilvántartás nem vásárolható meg, kizárólag bérleti konstrukcióban használható, havi / éves licence díj megfizetésével.

Bővebb információt találhatsz a további kapcsolódó termékeink leírásánál, vagy érdeklődhetsz a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink bármelyikén.