bootstrap html templates

Webes alkalmazás fejlesztés

Kifejezetten kereskedelemmel foglalkozó cégek számlára fejlesztünk webes alkalmazásokat. Bár a felhasználási terület nincs korlátozva, legnagyobb tapasztalatunk a hagyományos kereskedelmi üzletekkel, üzlethálózattal rendelkező cégek webes támogatásában van.

Előfordult már Veled, hogy a céged / ügyfeleid / értékesítési adatait vagy alkalmazottaid teljesítésére vonatkozó adatait azért nem tudtad elérni időben, mert épp nem voltál bent az irodában vagy egy másik gépen tároltad az excel táblázataidat vagy mert alkalmazottad nem küldte át a megfelelő információkat?

Akkor Neked webes alkalmazásra van szüksége!

Amit egy böngészőn keresztül bárhol, bármikor elérhetsz és percre pontos információkhoz juthatsz, alkalmazottaid által nyilvántartott bármilyen értékesítési adatról.

A webes alkalmazás fejlesztésnek több területe lehet, leggyakrabban egy böngészőből interneten elérhető, bizonyos egyedi funkciókkal bíró alkalmazást értünk alatta. Hasonlóan foghatjuk fel mint egy weboldalt, azzal a különbséggel, hogy a felhasználók nem a teljes webet böngészők közül kerülnek ki, hanem kifejezetten az alkalmazás által megvalósított egyedi funkciókat használó személyeket célozza meg.

Egyszerűen fogalmazva egy webalkalmazás funkcióit tekintve lehet általános és egyedi jellegű, felhasználói körét tekintve publikus vagy szűk körű.

Egy honlapon elhelyezett valamely felhasználói funkció, például egy regisztrációs folyamat nagyrészt általános jellegű, hiszen sok honlapon ugyanazt a funkciót látja el (felhasználókat regisztrál közel azonos adatok alapján) és publikus mert bárki aki a honlapra látogat regisztrálhat. Vagy lehet egyedi, amely egy szűk rétegnek szól, például egy cég alkalmazottainak, akik a beérkezett megrendeléseiket egy saját rendszerben, csak rájuk vonatkozó szabályok alapján tartják nyilván és dolgozzák fel.

Bár nincsen kőbe vésve, hogy milyen rendszert nevezhetünk alkalmazásnak, ennek ellenére általában csak azokra az összetettebb projektekre használjuk a webalkalmazás kifejezést amely, nem csupán a meglévő site-okat kívánja megjeleníteni, hanem olyan új rendszert vagy szolgáltatást kíván létrehozni, amely egy bizonyos felhasználói kör céljainak, szakterületének leginkább megfelelő. A funkciók megvalósítása jellemzően a felhasználók által megadott adatok alapján történik, kifejezetten egyedi megoldást kínálva ezen adatok bevitelére, tárolása, összefüggéseikből adódó végeredmények megjelenítésére.